Judith Janssen-Vogelaar

Mijn naam is Judith Janssen-Vogelaar (1977). In 2013 ben ik KinderDaad gestart. Hieronder stel ik mezelf voor.

 

Mijn visie

Ieder kind heeft recht om tot bloei te komen, op sociaal-emotioneel en cognitief gebied. Kleine aanpassingen in de leef- en leeromgeving kunnen daar al voor zorgen. Kinderen bewust maken van hun eigen vaardigheden en gedachten én hun zelfvertrouwen laten groeien, door positieve ervaringen en feedback. Daar geniet ik van.

 

Mijn aanpak

Ik vang signalen van het kind op en bied vervolgens passende begeleiding, thuis en op school. Daarbij hanteer ik een positieve, handelingsgerichte aanpak en zet ik verschillende werkvormen en middelen in. Ik werk daarbij graag samen met ouders en andere begeleiders van het kind.

 

Mijn achtergrond

Ik maak gebruik van mijn jarenlange ervaring als leerkracht in het basis- en speciaal onderwijs (verschillende afdelingen binnen het ZMLK-onderwijs), mijn specialisatie ‘Het jonge risicokind’ en mijn ervaring als ambulant begeleider.

 

Nader kennismaken?

Voordat u uw kind of leerling aan mij toevertrouwt, wilt u vast weten met wie u op het punt staat in zee te gaan. Aan de hand van steekwoorden maak ik een schets van mijzelf. Bent u benieuwd naar het complete plaatje? Ik nodig u van harte uit voor een nadere kennismaking!